3-Nations Cup MTB Vamberg-Wijster

Tekst

Dag 1 van de 3e wedstrijd van de 3-Nations Cup MTB deze keer op de Vamberg in Wijster. Om 17.00 uur was de start van de nieuwelingen met 74 deelnemers op de startlijst, waaronder onze eigen Joris Funken, Tibbe en Koen Antonissen. De wedstrijd bestond uit een eerste ronde met een lange startklim en daarna nog 5 rondes van ongeveer 15 a 20 minuten. Onderweg moesten nog een aantal rockgardens en bruggen worden genomen! Joris begon de wedstrijd als 35e waarbij er maar 4 renners naast elkaar werden opgesteld. ‘De start ging meteen omhoog de Vamberg op en daarna over de kasseien en de rockgardens’ : aldus Joris. Hij vond het een hele zware rit, door het vele klimmen maar ook door de warmte. Uiteindelijk werd hij 14e. Tibbe had bij aanvang van de wedstrijd wat last van zijn spieren, waardoor de start niet zo goed ging. Gelukkig was dit na 2 rondes over. Daarna ging het een stuk beter. Hij vond het een leuk maar zwaar parcours en eindigde als 25e. Broer Koen die vorige week niet kon deelnemen in Spaarnwoude i.v.m. hoesten en keelpijn, stond nu gelukkig wel weer aan de start en wist als 38e over de streep te komen. Morgen dag 2, met om 9.00 uur de start van onze junior Pim Funken! Om 10.30 amateur Anne-Mark van der Vlag en om 12.45 onze dame Anniek Mos, junioren Ilse Lutke en Iris Offerein en nieuweling Sofie de Vries! Heel veel succes allemaal!

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

Leave review
Sponsoren Airolube MTB Team 2021 Wij zijn blij te kunnen mededelen dat onderstaande sponsoren ons team ook ...
Tekst

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

 

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat onderstaande sponsoren ons team ook in 2021 zullen ondersteunen:

 

• Airolube (hoofdsponsor)

• Roma Opticiens

• Bureau DRP

• Klaucke Tweewielerhuis

• AFP Fysiotherapie en AFP Sport

• Heling & Partners

• Woontheater De Eclips

• MTN Accountants en Adviseurs per 1 januari 2021 aangesloten bij KroeseWevers.

 

Als nieuwe sponsor verwelkomen wij Auto Schade Herstel Van Veen Assen.

 

Met steun van al deze sponsoren kunnen we ons team ook in 2021 draaiend houden en verder ontwikkelen. Sponsoren die het komend jaar helaas niet meer meedoen zijn Restaurant Zalencentrum Van Veen en Pedicure praktijk Irma. Deze sponsoren willen wij bedanken voor hun support in het afgelopen jaar! Ook mede door hun steun konden wij het afgelopen jaar voor de renners en rensters het mountainbiken op hoog wedstrijdniveau mogelijk maken, ook al was dat lastiger dan voorgaande jaren door de Corona pandemie.

 

Voorzitter Eric Dorenbos benadrukt dat het van belang is om de werving van sponsoren een continu proces te laten zijn, niet een eenmalige actie. Nieuwe sponsoren via onze netwerken zijn altijd welkom en kunnen ook veel terug krijgen, bijvoorbeeld via reclame op Social Media, banners langs de MTB wedstrijden, bidons met opdruk en/of een MTB clinic voor medewerkers van het bedrijf met een heuse wedstrijdrijder en rijdster.

Lees verder
Nieuwe

Nieuwe "teamkar" mogelijk gemaakt door De Eclips

Leave review
Vanmiddag vond de presentatie van de "nieuwe Teamkar' plaats bij Woontheater de Eclips aan de Zendmastweg 18 i...
Tekst

Vanmiddag vond de presentatie van de "nieuwe Teamkar' plaats bij Woontheater de Eclips aan de Zendmastweg 18 in Assen. De aanhangwagen wordt ons ter beschikking gesteld door Bert en Hilda van Veen, eigenaren van de Eclips. De Eclips is al een aantal jaren trouwe sponsor van ons Mountainbike Team en voorgaande jaren maakten we al dankbaar gebruik van hun bussen voor vervoer (van materiaal) van en naar de wedstrijden. Ook was De Eclips gastheer van 1 van onze teambijeenkomsten in hun sfeervolle zaak en zo hebben we zelf hun confortabele meubels kunnen uitproberen.

Binnenkort kunt u ons in de mooie nieuwe aanhangwagen tegenkomen bij de mountainbike wedstrijden, die naar wij hopen snel weer mogelijk zullen zijn. Hiervoor zijn we De Eclips natuurlijk meer dan dankbaar.

Kijk ook eens op hun website: www.deeclips.nl

Lees verder