Anne-Mark van der Vlag

Tekst

De kopman van ons team met een schat aan ervaring. Een echte marathon man die dit jaar ondanks zijn drukke baan nog een paar keer wil pieken.

Sinds vorig jaar Amateur, daarvoor jarenlang Elite renner. Fiets al 6 jaar wedstrijden. Woont in Rotterdam en werkt in Rijswijk. Zijn doelstellingen voor dit seizoen zijn de MTB marathons waarbij het NK-marathon en de Bartje 200 hoogtepunten zijn. Zijn beste prestaties zijn: Bartje 200 2e plek, Drenthe 200 4e plek, 2 keer 3e op het NK marathon.

Categorie

Amateurs

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Andere teamleden

Job Weijdema

Job Weijdema

Leave review
Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich...
Tekst

Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich nu al meten met de technische rijders binnen ons team, we hebben dan ook veel vertrouwen in Job voor het mtb jaar 2021.

Woonplaats
Tuk
Leeftijd
14
Categorie
Nieuwelingen
Profiel
Sofie de Vries

Sofie de Vries

Leave review
Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen v...
Tekst

Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen van de 3 Nationcup. Ze is 2e jaar nieuweling en nieuw binnen ons team. Vorig jaar was ze 3e op het NK mountainbike in Sittard en nu heeft ze de smaak te pakken en wil dit jaar nog beter scoren. Ze is lid van Meteoor Assen/Roden, je kunt haar dus ook tegenkomen op de race en cyclecrosser. Ook Sofie gaat dit jaar alle 3 Nationcup wedstrijden rijden in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Woonplaats
Assen
Leeftijd
16
Categorie
Nieuweling
Profiel