Anniek Mos

Tekst

In 2018 begon ze ook met wielrennen en sinds dit jaar heeft ze ook de veldrijden ontdekt. Haar eerste wedstrijd met een licentie was de 3 Nationscup in Solingen (DE) in 2019. Ze was succesvol op het NK mountainbike in Sittard, 4e plek. Ook wist ze een 3e plek te rijden tijdens de zware 3 Nationscup in Zoetermeer. Ze studeert HBO sportkunde (CALO) in Zwolle op Windesheim. Dit jaar komt ze uit in de categorie Beloften en zal ze alle 3 Nationscups rijden en streetraces in regionale competities.

Categorie

Beloften

Leeftijd

18

Woonplaats

Ruinen

Andere teamleden

Job Weijdema

Job Weijdema

Leave review
Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich...
Tekst

Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich nu al meten met de technische rijders binnen ons team, we hebben dan ook veel vertrouwen in Job voor het mtb jaar 2021.

Woonplaats
Tuk
Leeftijd
14
Categorie
Nieuwelingen
Profiel
Sofie de Vries

Sofie de Vries

Leave review
Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen v...
Tekst

Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen van de 3 Nationcup. Ze is 2e jaar nieuweling en nieuw binnen ons team. Vorig jaar was ze 3e op het NK mountainbike in Sittard en nu heeft ze de smaak te pakken en wil dit jaar nog beter scoren. Ze is lid van Meteoor Assen/Roden, je kunt haar dus ook tegenkomen op de race en cyclecrosser. Ook Sofie gaat dit jaar alle 3 Nationcup wedstrijden rijden in Nederland, België en Duitsland.

Woonplaats
Assen
Leeftijd
16
Categorie
Nieuweling
Profiel