Ilse Lutke

Tekst

Ilse is een echte duursporter en is 17 jaar. Ze heeft deze winter een goede basis gelegd en is 'ready' om de concurrentie met de andere dames in de wedstrijden aan te gaan.

Ze komt uit in de knwu categorie junioren dames. In haar jeugd is ze met triatlon begonnen echter mountainbiken vond ze zo leuk dat ze hiermee verder is gegaan. Inmiddels volgt ze de opleiding  MBO opleiding Sport en Bewegen. Ze rijdt inmiddels het 2e jaar voor ons team en heeft al flinke progressie gemaakt. Afgelopen jaar heeft ze nationaal en internationaal wedstrijden gereden. Beste prestaties zijn 3e plek in de Hel van Groesbeek en 3e bij de Baggelhuizerplas MTB wedstrijden.

Categorie

Junioren Dames

Leeftijd

17

Woonplaats

Assen

Andere teamleden

Job Weijdema

Job Weijdema

Leave review
Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich...
Tekst

Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich nu al meten met de technische rijders binnen ons team, we hebben dan ook veel vertrouwen in Job voor het mtb jaar 2021.

Woonplaats
Tuk
Leeftijd
14
Categorie
Nieuwelingen
Profiel
Sofie de Vries

Sofie de Vries

Leave review
Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen v...
Tekst

Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen van de 3 Nationcup. Ze is 2e jaar nieuweling en nieuw binnen ons team. Vorig jaar was ze 3e op het NK mountainbike in Sittard en nu heeft ze de smaak te pakken en wil dit jaar nog beter scoren. Ze is lid van Meteoor Assen/Roden, je kunt haar dus ook tegenkomen op de race en cyclecrosser. Ook Sofie gaat dit jaar alle 3 Nationcup wedstrijden rijden in Nederland, België en Duitsland.

Woonplaats
Assen
Leeftijd
16
Categorie
Nieuweling
Profiel