Iris Offerein

Tekst

Iris is een getalenteerd renster, die komend seizoen menig podium gaat betreden. Vorig jaar won de de 3 Nationscup in Zoetermeer bij de nieuwelingen en reed ze podium bij de 3 Nationscup in Wetter. Vooral bij zware parcoursen met veel hoogtemeters is Iris in haar element. Ook is ze uiterst succesvol in het veldrijden, zo won ze deze winter de NL Topcompetitie. Ze werkt hard aan haar techniek om tijdens het komend wedstrijd seizoen het haar tegenstanders nog moeilijker te maken. Wij hebben er in ieder geval veel vertrouwen in. Iris gaat komend seizoen de wedstrijden van de 3 Nationscup rijden waar ze uitkomt als junior dame.

Categorie

Junioren

Leeftijd

16

Woonplaats

Meppen

Andere teamleden

Job Weijdema

Job Weijdema

Leave review
Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich...
Tekst

Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich nu al meten met de technische rijders binnen ons team, we hebben dan ook veel vertrouwen in Job voor het mtb jaar 2021.

Woonplaats
Tuk
Leeftijd
14
Categorie
Nieuwelingen
Profiel
Sofie de Vries

Sofie de Vries

Leave review
Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen v...
Tekst

Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen van de 3 Nationcup. Ze is 2e jaar nieuweling en nieuw binnen ons team. Vorig jaar was ze 3e op het NK mountainbike in Sittard en nu heeft ze de smaak te pakken en wil dit jaar nog beter scoren. Ze is lid van Meteoor Assen/Roden, je kunt haar dus ook tegenkomen op de race en cyclecrosser. Ook Sofie gaat dit jaar alle 3 Nationcup wedstrijden rijden in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Woonplaats
Assen
Leeftijd
16
Categorie
Nieuweling
Profiel