Pim Funken

Tekst

Een grote jongen, die van wedstrijdjes houdt. Dit jaar wil hij nog harder rijden. Een echte 'Airolube' rijder sociaal en altijd sportief.

Pim al meerdere jaren succesvol in het team. Hij rijdt ook wielerwedstrijden en was ook succesvol op het NK baanwielrennen. Zijn prioriteit ligt echter bij het mountainbiken. Vorig jaar was hij districtskampioen mtb en werd hij 4e in de 3 Nationscup te Wetter (DE). Ook weet hij zijn mannetje te staan in de regionale streetraces, zoals een 1e plek in streetrace Franeker. Dit jaar wil hij er nog een stapje bovenop doen en proberen een podiumplek te veroveren bij de 3 Nationscup wedstrijden. Hij volgt bovendien een MBO opleiding Sport en Bewegen in Assen

Categorie

Junioren

Leeftijd

16

Woonplaats

Assen

Andere teamleden

Job Weijdema

Job Weijdema

Leave review
Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich...
Tekst

Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich nu al meten met de technische rijders binnen ons team, we hebben dan ook veel vertrouwen in Job voor het mtb jaar 2021.

Woonplaats
Tuk
Leeftijd
14
Categorie
Nieuwelingen
Profiel
Sofie de Vries

Sofie de Vries

Leave review
Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen v...
Tekst

Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen van de 3 Nationcup. Ze is 2e jaar nieuweling en nieuw binnen ons team. Vorig jaar was ze 3e op het NK mountainbike in Sittard en nu heeft ze de smaak te pakken en wil dit jaar nog beter scoren. Ze is lid van Meteoor Assen/Roden, je kunt haar dus ook tegenkomen op de race en cyclecrosser. Ook Sofie gaat dit jaar alle 3 Nationcup wedstrijden rijden in Nederland, België en Duitsland.

Woonplaats
Assen
Leeftijd
16
Categorie
Nieuweling
Profiel