Joris Funken

Tekst

Joris uit Assen, wil fietsenmaker worden. Tijdens zijn jeugd al talloze overwinningen geboekt en wil dit graag continueren bij het Airolube mtb team. Hij is 14 jaar oud en komt uit in de categorie nieuwelingen. Naast MTB-en rijdt hij ook wedstrijden op de weg en baan. Gelukkig vindt hij mountainbiken het leukst en zal hij dit jaar alle 3 Nationcup wedstrijden rijden. Vorig jaar heeft hij al ervaring opgedaan op de buitenlandse parcoursen Wetter en Houffalize. Deze winter heeft hij een goede basis gelegd en heeft inmiddels laten zien tijdens de wedstrijd op de Woldberg in Steenwijk, dat hij een echte klimgeit is. Het Airolube mtb-team geeft hem een positieve boost.

Categorie

Nieuwelingen

Leeftijd

14

Woonplaats

Assen

Andere teamleden

Job Weijdema

Job Weijdema

Leave review
Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich...
Tekst

Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich nu al meten met de technische rijders binnen ons team, we hebben dan ook veel vertrouwen in Job voor het mtb jaar 2021.

Woonplaats
Tuk
Leeftijd
14
Categorie
Nieuwelingen
Profiel
Sofie de Vries

Sofie de Vries

Leave review
Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen v...
Tekst

Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen van de 3 Nationcup. Ze is 2e jaar nieuweling en nieuw binnen ons team. Vorig jaar was ze 3e op het NK mountainbike in Sittard en nu heeft ze de smaak te pakken en wil dit jaar nog beter scoren. Ze is lid van Meteoor Assen/Roden, je kunt haar dus ook tegenkomen op de race en cyclecrosser. Ook Sofie gaat dit jaar alle 3 Nationcup wedstrijden rijden in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Woonplaats
Assen
Leeftijd
16
Categorie
Nieuweling
Profiel