Tibbe Antonissen

Tekst

Tibbe is een altijd vrolijke jongeman. Vorig jaar 5e op het NK en wil dit jaar meer laten zien. Hij is 14 jaar en wonend in Assen. Leerde MTB-en bij MTB-Assen en zal dit jaar rijden bij de Nieuwelingen. Vorig jaar heeft hij succesvol alle landelijke jeugd wedstrijden gereden met een mooie 5e plek op het NK mountainbike in Appelscha. Als hij zijn tweeling broer Koen in het vizier heeft komt de winnaars mentaliteit in hem naar boven en hebben de meeste renners het nakijken. Hij gaat dit jaar mooie dingen laten zien.

Categorie

Nieuwelingen

Leeftijd

14

Woonplaats

Assen

Andere teamleden

Job Weijdema

Job Weijdema

Leave review
Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich...
Tekst

Job is ons jongste teamlid. Hij is talentvol op meerdere wielerdisciplines en altijd enthousiast. Hij kan zich nu al meten met de technische rijders binnen ons team, we hebben dan ook veel vertrouwen in Job voor het mtb jaar 2021.

Woonplaats
Tuk
Leeftijd
14
Categorie
Nieuwelingen
Profiel
Sofie de Vries

Sofie de Vries

Leave review
Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen v...
Tekst

Sofie 16 jaar en en altijd enthousiast. Heeft een mooie Niner fully en heeft zin in de technische parcoursen van de 3 Nationcup. Ze is 2e jaar nieuweling en nieuw binnen ons team. Vorig jaar was ze 3e op het NK mountainbike in Sittard en nu heeft ze de smaak te pakken en wil dit jaar nog beter scoren. Ze is lid van Meteoor Assen/Roden, je kunt haar dus ook tegenkomen op de race en cyclecrosser. Ook Sofie gaat dit jaar alle 3 Nationcup wedstrijden rijden in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Woonplaats
Assen
Leeftijd
16
Categorie
Nieuweling
Profiel