Airolube ICW Wintercompetitie

Tekst

Bij de 1e wedstrijd van de AIROLUBE ICW Wintercompetitie in Ruinen stonden er één nieuweling en drie junioren van ons team aan de start.

 

Bij de junioren mocht Joris vanaf de eerste startrij beginnen, op een mooi parcours en klein snel rondje. Hij kwam goed weg en kwam als eerste uit “het bosje”. Hij kon een mooi gat slaan en lekker doorrijden. Na vier rondjes kwam hij echter ten val, waardoor hij last van zijn rug kreeg. Dit had helaas ook invloed op zijn wedstrijd. “Ik heb de wedstrijd wel uitgereden maar ben niet helemaal tevreden”: aldus Joris. Junioren Tibbe en Koen Antonissen werden in Ruinen feestelijk toegezongen voor hun 16e verjaardag. Tibbe had niet zo’n goede start. Hij ging als laatste door de eerste bocht, waardoor hij moeilijk in zijn ritme kwam. Hij werd alsnog vijfde. Tibbe hierover: “Ik ben best wel blij met mijn resultaat. Ik hoop dat het volgende week in Norg nog beter gaat”. Koen fietste vandaag voor het eerst op zijn nieuwe fiets. Hij startte achteraan maar had een snelle start. Daarna zakte hij iets terug. De laatste paar rondjes kwam hij in een lekker ritme en kon zo naar de finish fietsen.   

 

Bij de nieuwelingen mocht Job vanaf de eerste rij vertrekken. De eerste bocht kwam hij als derde door en al snel kon hij de nummers 1 en 2 inhalen. Daarna zette hij in de achtervolging in naar de junioren, die 30 seconden eerder waren gestart. Ook dat lukte Job. Een mooie welverdiende eerste plaats voor hem.

 

Volgende week nieuwe kansen bij de 2e wedstrijd van de AIROLUBE ICW Wintercompetitie deze keer in Norg.

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder
Joris eerste in Assen.

Joris eerste in Assen.

Vandaag stond de Airolube ICW Noord Wintercompetitie finalewedstrijd in Assen op de planning.
Lees verder