Airolube MTB Zomer Cup Dalen

Tekst

Vandaag stonden zeven van onze renners aan de start van de eerste wedstrijd van de Airolube MTB Zomer Cup Noord 2021 in Dalen! De organisatie had een mooi rondje uitgezet met veel draaien en keren! Van de zeven renners wisten er drie het podium te behalen! Tibbe werd eerste bij de nieuwelingen. Hij had een goede start waardoor hij meteen in de kopgroep kwam. Uiteindelijk liep het uit op een sprint en wist hij als eerste over de finish te komen.

Bij de junioren reed ook Pim een goede wedstrijd. De uiteindelijke nummers 1 en 2 moest hij laten gaan maar de derde plaats was voor hem!

Bij de dames kwam Iris goed voor de dag en eindigde ook op een mooie eerste plaats!

Ook de overige renners reden een mooie wedstrijd en we kijken alweer uit naar de volgende!