Airolube MTB Zomer Cup Emmen

Tekst

Zondag j.l. stonden vijf van onze renners aan de start van de finalewedstrijd van de Airolube MTB Zomer Cup in Emmen. Koen, Tibbe, Joris, Job en Iris moesten onze eer verdedigen en dat deden ze met verve.

Tibbe had een goede start maar de kopgroep viel snel uiteen waardoor hij veel alleen kwam te rijden. In de laatste ronde werd het een sprint om de 2e plek, die Tibbe in zijn voordeel wist te beslissen. Ook Job had een goede start, hij ging als 6e het veld in. De benen waren goed en zo kon hij steeds verder naar voren schuiven. Na een poos op de 2e plek te hebben gereden kwam hij ten val en eindigde als 3e. Joris begon vanaf de 2e startrij, hij kwam goed weg en kon aansluiten bij de kopgroep. Daarna ging het even wat minder maar gelukkig kwam hij al snel weer goed in de wedstrijd en werd hij 4e. Iris wist bij de dames een 2e plaats te behalen en Koen had helaas een DNF.

In het eindklassement waren er ook nog mooie podium plaatsen. Een eerste plaats voor Tibbe, een 3e plaats voor Job en een wederom een 2e plaats voor Iris.