Airolube MTB Zomer Cup/ICW Norg

Tekst

AIROLUBE MTB Zomer Cup #2

Joris kreeg vlak voor de start te maken met materiaalpech, gelukkig was dit voor de start nog weer op te lossen. Hij kwam goed en snel weg en kon meteen een gat slagen op de nummer twee. Deze positie bleef zo tot ongeveer 1,5 ronde voor het einde. Toen gleed hij in een bocht, waar veel dennenappels en los zand lagen, onderuit. Het stuur zat scheef, deze snel weer recht gezet maar hierdoor veel tijd verloren. De nummer 2, Jelle-Wietse, zat inmiddels alweer in zijn wiel. Net over de streep waar de bel klonk gaf Jelle Wietse flink gas en kon Joris hem niet meer volgen. Dit resulteerde in een toch nog mooie 2e plaats.

 

Nog meer goed nieuws want vandaag stond Tibbe weer aan de start van een wedstrijd. Na zijn polsbreuk van vorig jaar was dit zijn eerste wedstrijd  weer. “Het parcours was erg leuk met veel wortels en veel draaien en keren. Na een jaar geen wedstrijden te hebben gereden stond ik zonder verwachtingen aan de start. Mijn start was niet heel goed, want de persoon voor mij kwam niet zo snel weg. Ik heb de eerste 40 minuten van de wedstrijd een best goed tempo kunnen rijden, uiteindelijk zakte ik erg in qua tempo. Ik ben tevreden over mijn wedstrijd en het smaakt naar meer” : aldus Tibbe die we hopelijk weer vaker van start zien gaan.

 

? Suzannedekker

 

#airolube #afpfysio #bureauDRP #woontheaterdeeclips #autoschadevanveen  #callidus #tweewielerhuisklaucke #romaopticiens #tijmsmechanisatie #pedicureirma

 

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Airolube MTB Zomer Cup/ICW Norg

Airolube MTB Zomer Cup/ICW Norg

AIROLUBE MTB Zomer Cup #2
Lees verder
Streetrace Ruinen

Streetrace Ruinen

Streetrace Ruinen
Lees verder