Diabetes Classic 2021

Tekst

Diabetes Classic 2021!

 

Onder het mom 'together we achieve more' ondersteunen wij als AIROLUBE MTB TEAM sinds vorig jaar de Stichting Diabetes Type 1 en Topsport, bijvoorbeeld door hulp te bieden bij de jaarlijkse Diabetes Classic!

 

Nadat Corona voor de tweede maal op rij roet in het water gooide van de Diabetes Classic, heeft de organisatie besloten dit jaar een Diabetes Classic Challenge op te zetten.

 

De aftrap van de Challenge was vandaag op zondag 23 mei en men kan meedoen tot 31 juli. Doel blijft het bijeenbrengen van geld voor wetenschappelijke onderzoek naar een oplossing voor Diabetes Type 1, DVN SugarKids-kampen, ondersteuning van jonge sporters met Diabetes Type 1 en voorlichting.

 

Wandelaars en fietsers kunnen individueel, of in een groepsgrootte die op dit moment volgens de coronaregels is toegestaan, kiezen uit twee wandelroutes van respectievelijk 5 en 10 km, een familiefietstoertocht van ongeveer 30 km, een MTB-toertocht van 40 en 75 km en twee fietstoertochten van 75 en 130 km. 

 

Mocht je elders in het land of zelfs over de grens wonen, dan kun je toch deelnemen en bijdragen aan de doelen van de Diabetes Classic Challenge. Schrijf je in, maar kies of maak individueel of met je gezin, familie of vrienden een eigen route bij jou in de buurt!  Samen maken we een vuist tegen Diabetes Type 1.

 

De Stichting Diabetes Type 1 en Topsport zou het leuk vinden, als je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een foto zou opsturen van je fiets- MTB- of wandeltocht of een foto van jouw deelname aan de Diabetes Classic Challenge wil delen op Instagram of facebook. Direct doneren kan ook via: NL62RABO0149630557 t.n.v. Stichting Diabetes Type 1 en Topsport.  

  

Het ‘startschot’ werd vanmorgen gegeven door voorzitter Piet Verschoor , waarna een aantal van onze renners begonnen aan hun challenge. Verder op in de week zullen nog andere renners volgen.  

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Gravel One Fifty

Gravel One Fifty

Verslag Joris Funken van zijn GRAVEL ONE FIFTY:
Lees verder
Streetrace Nijeveen

Streetrace Nijeveen

Gisteren was streetrace in Nijeveen. Joris en Tibbe stonden voor ons aan de start! Joris reed bij de wedstrijd...
Lees verder