Dutch Masters of MTB

Tekst

Afgelopen zondag stond Anne-Mark van der Vlag aan de start van de Dutch Masters of MTB in Haarle. Een wedstrijd van 200 km die solo of in duo’s verreden kon worden. Met het oog op het NK Marathon in Eijsden het weekend erna besloot Anne-Mark voor de duo wedstrijd te gaan, samen met oud teamgenoot Thom Bonder.

 

Thom is gestart en had de taak om de eerste 100 km zoveel mogelijk renners in te halen van de categorieën die eerder waren gestart. Na een knappe inhaalrace van ca. 1000 renners kwam Thom na 100 km als eerste duorijder aan op het wisselpunt.

 

Nu was het de beurt aan Anne-Mark om het karwei af te maken. Met nog ca. 50 renners voor zich, die aan de solo race 25 minuten eerder waren gestart (6:00 uur), was het doel om zoveel mogelijk op te schuiven. “Het gevoel was vanaf de start goed en ik kon veel renners van de solo race inhalen. De omstandigheden waren zeer zwaar door de vele plassen, de regen, de kou en de modder. Uiteindelijk ben ik heel tevreden over de race met als resultaat een eerste plaats in de duo race en vijfde finisher overall”: aldus Anne-Mark.

 

Hoofdfoto : Organisatie Masters of MTB

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder
Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder