Iris Offerein stelt zich voor!

Tekst

Mijn naam is Iris Offerein, ik ben 17 jaar en 1e  jaars junior. Ik volg de opleiding Voeding en Technologie op het Zone College in Zwolle. Op mijn 10e  ben ik begonnen met wielrennen en veldrijden. Sinds 5 jaar fiets ik ook op de mountainbike. Door mijn vader ben ik besmet met het wielrenvirus. Mijn doelen voor dit jaar zijn om zoveel mogelijk 3 Nations wedstrijden te rijden en mijn techniek te verbeteren. Wedstrijden die mij liggen zijn rondes met veel hoogteverschillen. Mijn beste uitslagen op de mountainbike; 3e  op het NK mountainbike in 2017, 3e  bij de Hondsrug Classic in 2018, 1e  bij de 3 Nations in Zoetermeer en een 3e  plaats bij de 3 Nations in Wetter in 2019. Afgelopen seizoen heb ik de Topcompetitie bij het veldrijden gewonnen. Nadat ik de 3 Nations wedstrijd in Zoetermeer heb gewonnen ben ik gevraagd voor dit team. Ik kijk ernaar uit om met het Airolube team wedstrijden te gaan rijden.

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Hondsrug Classic en Wetter

Hondsrug Classic en Wetter

Leave review
Tekst

Hondsrug Classic en 3-Nations Cup in Wetter

 

Job Weijdema stond vandaag aan de start van de Hondsrug Classic. Hij reed een erg goede wedstrijd. Hoewel hij achteraan moest starten, kon hij al snel naar voren rijden en kwam zo in de kopgroep terecht. Ze gingen helaas iets te snel waarna Job besloot zijn eigen tempo te rijden. Dit resulteerde in een 1e plaats bij de nieuwelingen en 3e plaats overall.  

 

Ondertussen stond een groot deel van ons team aan de start bij de laatste wedstrijd van de 3-Nationscup in Wetter. Op zaterdag mochten Tibbe en Koen al van start. Tibbe over de wedstrijd: “Het was een leuk parcours met twee lange klimmen en twee niet zo technische afdalingen. In één van de lange afdalingen zaten veel drops, wortels, sprongetjes en een paar mooie bochten. Ik had een goede start en kwam als 15e uit de startronde. Het tempo lag erg hoog waardoor ik tijdens de wedstrijd uiteindelijk naar de 23e plaats ben gezakt.  Volgens Koen ging zijn wedstrijd goed en ook hij vond het een mooi Parcours. Hij eindigde als 48e.

 

Op zondag gingen twee van onze dames van start: Ilse en Iris. Voor Ilse was dit door omstandigheden de eerste en tevens de laatste wedstrijd van het seizoen. Hierdoor miste ze natuurlijk wel wat inhoud omdat ze niet maximaal had kunnen trainen. Wel gaf ze aan weer veel te hebben geleerd en met veel plezier op de fiets te hebben gezeten. Iris mocht vandaag nog op het podium plaatsnemen. Alhoewel ze vandaag als 11e over de finish kwam, werd ze wel mooi 4e in het eindklassement.   

Lees verder
NEDERLANDS KAMPIOEN STREETRACE!

NEDERLANDS KAMPIOEN STREETRACE!

Leave review
Bij een Nederlands Kampioene hoort natuurlijk ook een Kampioensshirt! Een tijdje geleden kon u het shirt, met ...
Tekst

Bij een Nederlands Kampioene hoort natuurlijk ook een Kampioensshirt! Een tijdje geleden kon u het shirt, met onze trotse sponsoren erop, al bewonderen op onze social media. Maar nu dan ook om de schouders en op de fiets van onze Anniek Mos. En zeg nu zelf, het staat haar toch super!!

 

Anniek Mos werd op zondag 3 juli j.l. Nederlands Kampioen Streetrace in Norg. Teammaatje Iris Offerein werd 2e voor Marlies Vos van het Offroadcyclingteam.

Lees verder