Koningscup Havelte 2022

Tekst

Koningscup Havelte!

 

Als eerste mocht Iris vandaag aan haar wedstrijd beginnen. De hele wedstrijd reed ze attent mee voorin. In de laatste ronde plaatste ze een versnelling waarna ze solo over de finish kwam en schreef hiermee de overwinning op haar naam. Een mooie eerste plaats voor Iris.  

 

Toen was het de beurt aan Junioren Tibbe en Koen Antonissen. Koen had helaas een DNF door rugproblemen. Tibbe vond het een zwaar parcours met veel rechte stukken. Zijn benen voelden niet zo goed en dat kon hij tijdens de wedstrijd goed merken, want deze verzuurden snel. Tibbe reed bijna de hele wedstrijd met twee andere renners op. In de laatste ronde kon hij met één renner wegrijden en werd het een sprint op de finish die Tibbe verloor. Maar met een achtste plaats was hij dik tevreden.     

 

Daarna was het de beurt aan de nieuwelingen. Job mocht vanaf de eerste startrij vertrekken en ging als 5e het bos in. Al snel kon hij een renner inhalen en reed hij op de 4e plaats. Helaas reden de nummers 1, 2 en 3 bij hem weg en kwam hij op een achterstand. Uiteindelijk kon Job toch weer naar de nummer 3 toerijden en werd het sprint voor de 3e plaats, die hij helaas verloor. Toch een mooie 4e plaats voor Job.     

 

Volgende week weer een ‘thuiswedstrijd’ : de 3 Nations Cup in Wijster!

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder
Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder