Teampresentatie AIROLUBE MTB Team

Tekst

Zaterdag 8 februari was er een presentatie waar het AIROLUBE MTB Team 2020 werd voorgesteld aan de genodigden, sponsors en familie. Het team voorheen bekend als MTB Team (NewComm It) Klaucke gaat vanaf dit seizoen verder met hoofdsponsor en naamgever Airolube uit Stadskanaal, alwaar ook de presentatie plaatsvond maar nog steeds met voornamelijk Asser renners. AIROLUBE is producent van innovatieve en duurzame lipide producten, die helpen bij reiniging, smering, bescherming en onderhoud van de fiets en passen daarom prima bij dit MTB-wedstrijdteam.

Hoofdsponsor:
Eigenaar John Borgesius gaf uitleg waarom AIROLUBE hoofdsponsor van dit jonge mountainbike team is. Eén van de redenen is, dat hij het belangrijk vindt dat er zonder opleiding geen (top)sport mogelijk is. Daarnaast is het team een goede promotie van onze innovatieve en duurzame bio-lipide AIROLUBE-producten. We kijken uit naar de samenwerking met dit team, dat ook vorige jaren al vaak op het podium stond.

Team:
Het team is sterk verjongd en bestaat uit veelbelovende mountainbikers. Voor 2020 bestaat het team uit: Vijf jongens; Anne-Mark van der Vlag sinds kort uit Rotterdam, Assenaren Pim en Joris Funken en Koen en Tibbe Antonissen. Vier meiden; Iris Offerein (Meppen), Anniek Mos (Ruinen), Sofie De Vries en Ilse Lutke uit Assen. Het AIROLUBE MTB Team is hiermee een platform voor de jeugd en biedt de mogelijkheid om met passie en plezier voor de MTB sport een perspectief voor de toekomst te creëren.

Resultaten:
Inmiddels zijn de renners in voorbereiding voor het nieuwe seizoen en wisten al enkele goede resultaten neer te zetten. Zo wist Anniek Mos afgelopen weekend de finale van de ICW Wintercompetitie nog op haar naam te schrijven en won Iris Offerein onlangs de Nationale topcompetitie bij het Veldrijden.

Benchmark:
Voorzitter Eric Dorenbos van het Airolube MTB Team; ‘dit team wil de benchmark zijn in de amateur mountainbike sport door individuele groei én een prestatiegericht team te zijn. Het team wil bij de top drie van de beste amateurwedstrijdteams van Noord-Nederland horen.

Tenue:
Bij een nieuw team hoort natuurlijk ook nieuwe kleding. Het nieuwe tenue zal bij wedstrijden en tijdens de trainingsritten, regionaal, in de rest van Nederland maar ook in het buitenland bij de 3 Nations Cup MTB van 2020 te zien zijn. De renners zullen het nieuwe merk AIROLUBE met trots dragen

Sponsoren:
Naast AIROLUBE zijn ook andere sponsoren gevonden of bestaande sponsorcontracten vernieuwd. Het gaat om de volgende klinkende namen; bureauDRPHeling & Partners BVKlaucke TweewielerhuisAFP-Fysio en AFP-SportRoma OpticiensZalen centrum VAN VEENWoontheater de EclipsMTN Accountants & Adviseurs, NAM en Pedicurepraktijk Irma. Ook zijn er partnerships met BioracerGripGrab, Lake, Abus en fotograaf Patrick van der Veen.

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Streetrace Staphorst

Streetrace Staphorst

Vandaag stond Joris aan de start van de eerste streetrace van de competitie, in Staphorst.
Lees verder
3 Nations Cup Eupen

3 Nations Cup Eupen

Afgelopen weekend stonden Jesse en Joris aan de start van de 3-Nations Cup in Eupen.
Lees verder