Nieuwe renner Job Weijdema stelt zich voor.

Tekst

Nieuws * Nieuws * Nieuws * Nieuws * Nieuws * Nieuws * Nieuws

Hierbij maken wij bekend dat Job Weijdema uit Tuk volgend seizoen deel zal gaan uitmaken van het Airolube MTB Team. Wij zijn blij dat Job ons komt versterken en wensen hem veel fietsplezier. Onderstaand stelt hij zichzelf voor:

 

Mijn naam is Job Weijdema. Ik ben 14 jaar en ik woon in Tuk. Hier woon ik met mijn ouders en mijn broer Tom en zus Iris, allebei 16 jaar oud. Ik zit in klas 2 van het Eekeringe in Steenwijk. Op mijn vijfde jaar reed ik al op mijn eerste mountainbike, lekker door het bos met mijn vader. In het jaar dat ik acht jaar werd, ben ik lid geworden van MTB Havelte e.o. en reed ik mijn eerste LJC wedstrijd in Oldebroek. In het jaar dat ik 9 werd, leek wielrennen mij ook wel leuk en dus stapte ik over naar WV de Driehoek. Bij de Driehoek werd er training gegeven op de Racefiets, mountainbike en veldrijfiets. Het veldrijden kwam er ook nog bij en ik heb dit gedaan tot en met categorie 7. Mijn ambities liggen bij het mountainbiken en wielrennen. In categorie 3 werd ik derde op het NK Mountainbike en dit jaar ben ik tweede geworden in het eindklassement van de LJC categorie 7. Bij de ICW wedstrijden van het afgelopen jaar wist ik alle wedstrijden die ik heb gereden te winnen. Bij het open districtskampioenschap 2020 in Sleen werd in derde. Ik ben gevraagd voor het Airolube MTB Team te rijden en hier heb ik heel veel zin in. Volgend jaar wil ik mooie resultaten gaan rijden bij o.a. de 3-Nations Cup.   

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

Leave review
Sponsoren Airolube MTB Team 2021 Wij zijn blij te kunnen mededelen dat onderstaande sponsoren ons team ook ...
Tekst

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

 

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat onderstaande sponsoren ons team ook in 2021 zullen ondersteunen:

 

• Airolube (hoofdsponsor)

• Roma Opticiens

• Bureau DRP

• Klaucke Tweewielerhuis

• AFP Fysiotherapie en AFP Sport

• Heling & Partners

• Woontheater De Eclips

• MTN Accountants en Adviseurs per 1 januari 2021 aangesloten bij KroeseWevers.

 

Als nieuwe sponsor verwelkomen wij Auto Schade Herstel Van Veen Assen.

 

Met steun van al deze sponsoren kunnen we ons team ook in 2021 draaiend houden en verder ontwikkelen. Sponsoren die het komend jaar helaas niet meer meedoen zijn Restaurant Zalencentrum Van Veen en Pedicure praktijk Irma. Deze sponsoren willen wij bedanken voor hun support in het afgelopen jaar! Ook mede door hun steun konden wij het afgelopen jaar voor de renners en rensters het mountainbiken op hoog wedstrijdniveau mogelijk maken, ook al was dat lastiger dan voorgaande jaren door de Corona pandemie.

 

Voorzitter Eric Dorenbos benadrukt dat het van belang is om de werving van sponsoren een continu proces te laten zijn, niet een eenmalige actie. Nieuwe sponsoren via onze netwerken zijn altijd welkom en kunnen ook veel terug krijgen, bijvoorbeeld via reclame op Social Media, banners langs de MTB wedstrijden, bidons met opdruk en/of een MTB clinic voor medewerkers van het bedrijf met een heuse wedstrijdrijder en rijdster.

Lees verder
Nieuwe

Nieuwe "teamkar" mogelijk gemaakt door De Eclips

Leave review
Vanmiddag vond de presentatie van de "nieuwe Teamkar' plaats bij Woontheater de Eclips aan de Zendmastweg 18 i...
Tekst

Vanmiddag vond de presentatie van de "nieuwe Teamkar' plaats bij Woontheater de Eclips aan de Zendmastweg 18 in Assen. De aanhangwagen wordt ons ter beschikking gesteld door Bert en Hilda van Veen, eigenaren van de Eclips. De Eclips is al een aantal jaren trouwe sponsor van ons Mountainbike Team en voorgaande jaren maakten we al dankbaar gebruik van hun bussen voor vervoer (van materiaal) van en naar de wedstrijden. Ook was De Eclips gastheer van 1 van onze teambijeenkomsten in hun sfeervolle zaak en zo hebben we zelf hun confortabele meubels kunnen uitproberen.

Binnenkort kunt u ons in de mooie nieuwe aanhangwagen tegenkomen bij de mountainbike wedstrijden, die naar wij hopen snel weer mogelijk zullen zijn. Hiervoor zijn we De Eclips natuurlijk meer dan dankbaar.

Kijk ook eens op hun website: www.deeclips.nl

Lees verder