Norg - Almelo - Wijster

Tekst

Een druk weekendje met meerdere wedstrijden:

 

Airolube Wintercompetitie Noord

Tibbe, Koen en Sofie deden mee aan de 2e wedstrijd van de Airolube Wintercompetitie in Norg. Voor Sofie was het haar eerste wedstrijd na het NK in Sittard. De afgelopen tijd had ze niet heel veel trainingsarbeid verricht maar ze had wel veel zin om in Norg aan de start te staan. Ze reed een constante wedstrijd. En hoewel het tot een paar rondes voor einde spannend bleef wist ze als 1e te eindigen.

Tibbe had een prima start maar kwam al snel bij de groep die voor hem was gestart. Hij verloor daardoor de connectie met de kopgroep. Het eerst rondje kwam hij als zevende door en kon in een mooi tempo doorrijden. Uiteindelijk werd hij 2de en was hij dik tevreden met dit resultaat.

 

Nationale Veldrit Almelo

Iris Offerein stond aan de start van de Nationale Veldrit in Almelo. Ze startte vanaf de eerste rij en was als 3e weg. Na een halve ronde heeft ze de kop overgenomen en de hele wedstrijd op kop gefietst, waarna ze als eerste over de finish kwam. Na de wedstrijd moest ze voor de eerste keer mee naar de dopingcontrole.

 

NK-Wegwielrennen

Joris Funken en Job Weijdema stonden aan de start van het NK-wegwielrennen in Wijster. Job uitkomend op de weg voor de Hanzerenners Zwolle reed sterk en finishte in het peloton. Joris rijdend voor de Meteoor Assen - Roden kreeg pech door een valpartij hierna kon hij niet meer terug bij het peloton komen en moest helaas de koers verlaten.

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder
Joris eerste in Assen.

Joris eerste in Assen.

Vandaag stond de Airolube ICW Noord Wintercompetitie finalewedstrijd in Assen op de planning.
Lees verder