Robobank Clubsupport

Tekst

RABOBANK CLUBSUPPORT

Ook wij doen weer mee aan de mooie actie van de Rabobank: De Rabo Clubsupport! Stemt u ook op ons?

 

Ons doel

 

Het AIROLUBE MTB Team wil fondsen aanwenden om zoveel mogelijk jonge talentvolle Mountainbikers:
- te kunnen begeleiden en trainen, om alle vaardigheden aan te leren die komen kijken bij het mountainbiken;
- ervaring op te laten doen in wedstrijden;
- de mogelijkheid te bieden om hun talenten te kunnen laten doorgroeien naar de Nederlandse top (wat ook al is gelukt!).

 

Over AIROLUBE MTB Team Assen

 

Het AIROLUBE MTB Team is een Noord Nederlands prestatiegericht Mountainbike team gericht op wedstrijd-klassementen met enthousiaste mountainbikers. Het zijn allen veelbelovende jonge renners, die in de wedstrijdcompetities op het hoogste niveau presteren. Het mountainbike team bestaat uit zowel mannen als vrouwen.

Stemmen


Leden/rekeninghouders van Rabobank Assen en Noord-Drenthe kunnen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit  brengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op ons team worden uitgebracht, des te hoger de bijdrage die we mogen ontvangen.
Kunnen wij op uw stem rekenen?

Stem dan nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport (Rabobank Assen en Noord Drenthe)

 

Bedankt voor uw support!

 

Ben je nog geen lid? Regel dan je lidmaatschap eenvoudig via de Rabo App of via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lidworden  zodat je ook kunt meestemmen!

Zie ook: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/assen-noord-drenthe/sponsering/   

 

#RaboClubSupport

#decooperatieveRabobank

Dit bericht delen:

Meer nieuws

3-Nations Cup MTB Eupen (B)

3-Nations Cup MTB Eupen (B)

Leave review
Nog drie renners van ons team stonden afgelopen weekend aan de start van een MTB-wedstrijd: “De 3 Nations Cup ...
Tekst

3-Nations Cup MTB in EUPEN (B)

 

Nog drie renners van ons team stonden afgelopen weekend aan de start van een MTB-wedstrijd: “De 3 Nations Cup MTB in Eupen (D). Om 9.30 uur was Pepijn als eerste aan de beurt bij de nieuwelingen: “Het was een erg leuk parcours met veel hoogtemeters. Ik moest helemaal achteraan starten en de start was direct op een hele lange klim. De eerste 2 rondes gingen erg goed en ik heb toen veel mensen in kunnen halen. Helaas waren mijn benen op in de laatste ronde waardoor ik weer wat plekken ben verloren. Ben wel tevreden over het begin van de wedstrijd, alleen was het einde een beetje zonde”.

 

 

Daarna om 11.15 mocht Koen van start bij de Junioren: “Er stonden 73 junioren (m) aan de start. Het was mijn eerste wedstrijd dit seizoen in België.  De start begon met een lange beklimming op de weg, waarna we het parcours op gingen. In het parcours zaten veel steile beklimmingen, off-cambers, drops, boomwortels en mulle paden. Het was een pittige wedstrijd, waarbij ik 42ste geworden”.

 

 

Om 13.15 gingen de dames van start. Iris Offerein net naast het podium op een mooie 6e plaats. Komend weekend weer nieuwe kansen tijdens de volgende 3 Nations Cup MTB in Saalhausen (D).

 

Foto's: LW-Foto l Suzanne Dekker l Miranda Echten

Lees verder
XCO Junior series in Nové Město

XCO Junior series in Nové Město

Leave review
Zaterdag 14 mei stond Tibbe Antonissen aan de start van de XCO junior series in Nové Město in Tsjechië. Hij mo...
Tekst

UCI MTB WORLD CUP NOVÉ MĔSTO NA MORAVĔ 2022 in TSJECHIE

 

Zaterdag 14 mei stond Tibbe Antonissen aan de start van de XCO junior series in Nové Město in Tsjechië. Hij mocht dit weekend aansluiten bij het team van TalentNed en gebruik maken van hun faciliteiten. Ook werd hij gecoacht door Olaf Noorbergen (trainer TalentNed) en werd zijn fiets voor de wedstrijd nagekeken door Matthijs Dankelman (bike mechanic van TalentNed). Voor Tibbe een mooie ervaring om samen met andere mountainbikers van over de hele wereld te koersen.   

 

Afgelopen woensdag vertrok Tibbe samen met zijn vader richting Tsjechië, Airolubetrainer Matijn de Vries was ook van de partij. Na nog een aantal keren het parkoers te hebben verkend mocht hij zaterdagmorgen aan de start verschijnen. “Het was een mooi parcours met veel wortels en twee mooie rockgardens. Ik moest op de een na laatste rij starten. Ik heb bij de start wat plekken kunnen winnen. Ik heb een mooi constant tempo kunnen fietsen. En daardoor heb ik rond de 120ste plek gefietst. Ik ben uiteindelijk 118de gefinisht. Ik vond het supergaaf om op wereldniveau te fietsen. En ben weer een ervaring rijker. TalentNed super bedankt voor de ondersteuning”: Aldus Tibbe.

Lees verder