Sponsor Airolube in de spotlight!

Tekst

Als mountainbike team zijn wij super blij met al onze sponsoren. Als blijk van waardering is aan elke sponsor(of wordt nog) een teamfoto uitgereikt met een uiting van deze sponsor. De komende tijd zullen wij deze foto’s plaatsen op social media en de sponsors één voor één in de spotlicht zetten! 

Sponsors in de spotlight #1 Hoofdsponsor AIROLUBE.   

AIROLUBE

Hoofdsponsor en naamgever van het Airolube MTB Team is het bedrijf Airolube, gevestigd in Stadskanaal, en onderdeel van Airogroup. Producent van innovatieve en duurzame lipide producten met een hoge toegevoegde waarde. De verpakkingen die ze gebruiken zijn drijfgasvrij, luchtgedreven, gebruiksvriendelijk en veilig. De  producten helpen bij verzorging, reiniging, smering, bescherming, onderhoud en verbinding voor de zakelijke – en particuliere markt. 

Airogroup wil een bijdrage leveren aan een veilige en duurzame ontwikkeling door toepassing van lokaal - Europees geproduceerde, natuurlijke en biologisch afbreekbare grondstoffen.

De hightech faciliteit in Stadskanaal (Groningen) beschikt over een eigen research & development laboratorium met een constante focus op duurzame innovaties. Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technologieën en processen waardoor afnemers kunnen vertrouwen op de duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en veiligheid van de producten. 

Duurzaam • Kwaliteit • Loyaal • Passie • Veilig zijn de kernwaarden en krachten waarmee Airogroup samen met zijn partners wil werken en bouwen aan de ontwikkeling van een schone, duurzame en veilige circulaire bio economie.

Sinds dit jaar is Airolube verbonden aan een mountaibike team uit Assen en ook naamgever van dit team: ‘Het Airolube MTB Team’. Volgens eigenaren (en fietsliefhebbers) John en Goedhart Borgesius is het team een goede promotie van de AIROLUBE-producten, die helpen bij reiniging, smering, bescherming en onderhoud van de fiets en passen daarom prima bij dit MTB-wedstrijdteam. Wij als team zijn super blij met onze sponsor en dragen het merk Airolube dan ook met trots! Kijk ook eens op: www.airolube.nl

 

 

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder
Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder