Sponsor-Support-Sunday estafette!

Tekst

SPONSOR-SUPPORT-SUNDAY estafette!

Zondag namen een 6-tal van onze renners deel aan de Sponsor-Support-Sunday estafette! De bedoeling was om in estafettevorm langs onze sponsoren te rijden en hen middels een fotomomentje op Social Media even in het zonnetje te zetten. Bij elke sponsor werd dan een opvouwbare meetlat (met een lengte van 2 meter) aan de volgende renner doorgegeven, om zo de door de RIVM voorgeschreven 1,5 meter afstand te waarborgen. Anniek Mos uit Ruinen beet het spits af in Witten bij Zalencentrum van Veen, zij mocht starten. Ze had toen al mooi een tochtje vanaf Ruinen achter de boeg. Na een fotoshoot bij van Veen ging Anniek richting de volgende sponsor in Assen.  Aangekomen bij Heling en Partners stond Iris Offerein al klaar en ook zij was al lekker warm gedraaid tijdens haar rit vanaf Meppen. Daarna ging het richting Woontheater de Eclips waar Joris, (die daar natuurlijk goed bekend is,  door zijn bijbaantje samen met broer Pim) al klaar stond voor de volgende etappe naar Pedicurepraktijk Irma. Daar stond opnieuw Iris klaar bij de wapperende vlag voor haar 2e etappe richting Bureau DRP. Omdat DRP hoog en droog boven in Vaderveen huist, was er een banner meegenomen en opgesteld op het Koopmansplein, alwaar de meetlat opnieuw kon worden overgedragen, dit keer aan Koen. Voordat Koen goed en wel warm was gereden moest hij de stok alweer overdragen aan de volgende renner, te weten Ilse die klaar stond bij Roma Opticiens. Na wederom een fotoshoot ging het verder richting AFP Fysio, waar Koen nu klaar stond voor het echte werk richting Groningen. Jan Bonder, die er in Assen al voor zorgde dat iedereen netjes klaar stond bij de volgende sponsor, zou de renners richting de langere afstanden naar Groningen en Stadskanaal begeleiden. Met een lichte zijwind, waren ze ruim voor de geplande aankomsttijd in Groningen bij Sponsor MTN Accountants & Adviseurs. Broer Tibbe stond klaar om het stokje over nemen en zo ging het verder richting Stadskanaal naar Hoofdsponsor AIROLUBE. Bij Airolube aangekomen stond Joris al te trappelen om te mogen vertrekken. In Gasselte aangekomen gaf hij bij Jan aan de weg verder alleen wel te weten en trok hij het gas even goed open. Zo kwam hij solo over de finish bij Klaucke Tweewielerhuis (zijn nieuwe werkgever) in Assen.   

Dit bericht delen:

Meer nieuws

3-Nations Cup MTB Eupen (B)

3-Nations Cup MTB Eupen (B)

Leave review
Nog drie renners van ons team stonden afgelopen weekend aan de start van een MTB-wedstrijd: “De 3 Nations Cup ...
Tekst

3-Nations Cup MTB in EUPEN (B)

 

Nog drie renners van ons team stonden afgelopen weekend aan de start van een MTB-wedstrijd: “De 3 Nations Cup MTB in Eupen (D). Om 9.30 uur was Pepijn als eerste aan de beurt bij de nieuwelingen: “Het was een erg leuk parcours met veel hoogtemeters. Ik moest helemaal achteraan starten en de start was direct op een hele lange klim. De eerste 2 rondes gingen erg goed en ik heb toen veel mensen in kunnen halen. Helaas waren mijn benen op in de laatste ronde waardoor ik weer wat plekken ben verloren. Ben wel tevreden over het begin van de wedstrijd, alleen was het einde een beetje zonde”.

 

 

Daarna om 11.15 mocht Koen van start bij de Junioren: “Er stonden 73 junioren (m) aan de start. Het was mijn eerste wedstrijd dit seizoen in België.  De start begon met een lange beklimming op de weg, waarna we het parcours op gingen. In het parcours zaten veel steile beklimmingen, off-cambers, drops, boomwortels en mulle paden. Het was een pittige wedstrijd, waarbij ik 42ste geworden”.

 

 

Om 13.15 gingen de dames van start. Iris Offerein net naast het podium op een mooie 6e plaats. Komend weekend weer nieuwe kansen tijdens de volgende 3 Nations Cup MTB in Saalhausen (D).

 

Foto's: LW-Foto l Suzanne Dekker l Miranda Echten

Lees verder
XCO Junior series in Nové Město

XCO Junior series in Nové Město

Leave review
Zaterdag 14 mei stond Tibbe Antonissen aan de start van de XCO junior series in Nové Město in Tsjechië. Hij mo...
Tekst

UCI MTB WORLD CUP NOVÉ MĔSTO NA MORAVĔ 2022 in TSJECHIE

 

Zaterdag 14 mei stond Tibbe Antonissen aan de start van de XCO junior series in Nové Město in Tsjechië. Hij mocht dit weekend aansluiten bij het team van TalentNed en gebruik maken van hun faciliteiten. Ook werd hij gecoacht door Olaf Noorbergen (trainer TalentNed) en werd zijn fiets voor de wedstrijd nagekeken door Matthijs Dankelman (bike mechanic van TalentNed). Voor Tibbe een mooie ervaring om samen met andere mountainbikers van over de hele wereld te koersen.   

 

Afgelopen woensdag vertrok Tibbe samen met zijn vader richting Tsjechië, Airolubetrainer Matijn de Vries was ook van de partij. Na nog een aantal keren het parkoers te hebben verkend mocht hij zaterdagmorgen aan de start verschijnen. “Het was een mooi parcours met veel wortels en twee mooie rockgardens. Ik moest op de een na laatste rij starten. Ik heb bij de start wat plekken kunnen winnen. Ik heb een mooi constant tempo kunnen fietsen. En daardoor heb ik rond de 120ste plek gefietst. Ik ben uiteindelijk 118de gefinisht. Ik vond het supergaaf om op wereldniveau te fietsen. En ben weer een ervaring rijker. TalentNed super bedankt voor de ondersteuning”: Aldus Tibbe.

Lees verder