Sponsors in de spotlight #2 Heling & Partners

Tekst

Als mountainbike team zijn wij super blij met al onze sponsoren. Als blijk van waardering is aan elke sponsor(of wordt nog) een teamfoto uitgereikt met een uiting van deze sponsor. De komende tijd zullen wij deze foto’s plaatsen op social media en de sponsors één voor één in de spotlicht zetten!

Sponsors in de spotlight #2 Heling & Partners.

 

Onderstaand een bericht van Richard Heling directeur/eigenaar van sponsor Heling & Partners

Heling & Partners sponsort Airolube Team

Sinds de start van het nieuwe Airolube Team sponsort Heling & Partners het
team. Ik (Richard Heling) ben via trainer Matijn de Vries in aanraking
gekomen met het team. Matijn heeft me enthousiast gemaakt en daarom
sponsoren we het team. Het is mooi om te zien hoe jonge sporters aan hun
carrière werken.

Heling & Parters is een arbeidsdeskundig adviesbureau, gevestigd aan de Aar 1 in Assen. We begeleiden mensen in hun terugkeer naar (betaald) werk nadat zij
letselschade is overkomen. Ook schatten we de mate van arbeidsongeschiktheid van zelfstandig ondernemers in. We bestaan sinds 1992 en werken met een kleine 50 mensen door heel Nederland. Meer informatie is te vinden op www.heling.nl

We wensen de rijders van het team ondanks de Corona crisis een goed jaar
toe! We zullen de ontwikkelingen met belangstelling volgen.

Vriendelijke groet,
Namens Heling & Partners

Richard Heling

 

 

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Hondsrug Classic en Wetter

Hondsrug Classic en Wetter

Leave review
Tekst

Hondsrug Classic en 3-Nations Cup in Wetter

 

Job Weijdema stond vandaag aan de start van de Hondsrug Classic. Hij reed een erg goede wedstrijd. Hoewel hij achteraan moest starten, kon hij al snel naar voren rijden en kwam zo in de kopgroep terecht. Ze gingen helaas iets te snel waarna Job besloot zijn eigen tempo te rijden. Dit resulteerde in een 1e plaats bij de nieuwelingen en 3e plaats overall.  

 

Ondertussen stond een groot deel van ons team aan de start bij de laatste wedstrijd van de 3-Nationscup in Wetter. Op zaterdag mochten Tibbe en Koen al van start. Tibbe over de wedstrijd: “Het was een leuk parcours met twee lange klimmen en twee niet zo technische afdalingen. In één van de lange afdalingen zaten veel drops, wortels, sprongetjes en een paar mooie bochten. Ik had een goede start en kwam als 15e uit de startronde. Het tempo lag erg hoog waardoor ik tijdens de wedstrijd uiteindelijk naar de 23e plaats ben gezakt.  Volgens Koen ging zijn wedstrijd goed en ook hij vond het een mooi Parcours. Hij eindigde als 48e.

 

Op zondag gingen twee van onze dames van start: Ilse en Iris. Voor Ilse was dit door omstandigheden de eerste en tevens de laatste wedstrijd van het seizoen. Hierdoor miste ze natuurlijk wel wat inhoud omdat ze niet maximaal had kunnen trainen. Wel gaf ze aan weer veel te hebben geleerd en met veel plezier op de fiets te hebben gezeten. Iris mocht vandaag nog op het podium plaatsnemen. Alhoewel ze vandaag als 11e over de finish kwam, werd ze wel mooi 4e in het eindklassement.   

Lees verder
NEDERLANDS KAMPIOEN STREETRACE!

NEDERLANDS KAMPIOEN STREETRACE!

Leave review
Bij een Nederlands Kampioene hoort natuurlijk ook een Kampioensshirt! Een tijdje geleden kon u het shirt, met ...
Tekst

Bij een Nederlands Kampioene hoort natuurlijk ook een Kampioensshirt! Een tijdje geleden kon u het shirt, met onze trotse sponsoren erop, al bewonderen op onze social media. Maar nu dan ook om de schouders en op de fiets van onze Anniek Mos. En zeg nu zelf, het staat haar toch super!!

 

Anniek Mos werd op zondag 3 juli j.l. Nederlands Kampioen Streetrace in Norg. Teammaatje Iris Offerein werd 2e voor Marlies Vos van het Offroadcyclingteam.

Lees verder