Sponsors in de spotlight #4 Zalen centrum VAN VEEN

Tekst

Als mountainbike team zijn wij super blij met al onze sponsoren. Als blijk van waardering is aan elke sponsor (of wordt nog) een teamfoto uitgereikt met een uiting van deze sponsor. De komende tijd zullen wij deze foto’s plaatsen op social media en de sponsors één voor één in de spotlight zetten!

 

Sponsors in de spotlight #4 Zalencentrum VAN VEEN

 

Genieten van de goede dingen in het leven, dat kunt u absoluut bij Zalencentrum VAN VEEN in het Drentse Witten (bij Assen). Het zalencentrum beschikt over een gerenommeerd restaurant en zalencentrum met een uitstekende keuken en vele mogelijkheden. Eigenaren Sipke en Gerja van Veen staan als derde generatie van het familiebedrijf al sinds 2004 aan het roer en stellen alles in het werk om u een zo aangenaam mogelijk verblijf te verschaffen.

 

Ze kunnen u het volgende bieden: diverse arrangementen, zoals spetterende bruiloftsfeesten, personeelsfeesten, kraamfeesten etc.
Spelactiviteiten, zoals Klootschieten, oud-Hollandse spelen, Moordavond etc...
Verhuur van zalen, voor vergaderingen, workshops etc... Heeft u een andere wens? In overleg is bijna alles mogelijk.

 

Wij zijn super blij dat ze sinds dit jaar ook ‘echt’ sponsor van ons mountainbike team zijn! Voorgaande jaren hebben ze al een aantal keren opgetreden als pastasponsor, tijdens grote evenementen als het Bikefestival Assen en de Hondsrug Classic, en wij kunnen u vertellen; dat smaakt naar meer!!!!

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder
Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder