Sponsors in de spotlight #5 Pedicurepraktijk Irma

Tekst

Als mountainbike team zijn wij super blij met al onze sponsoren. Als blijk van waardering is aan elke sponsor (of wordt nog) een teamfoto uitgereikt met een uiting van deze sponsor. De komende tijd zullen wij deze foto’s plaatsen op social media en de sponsors één voor één in de spotlight zetten!

 

Sponsors in de spotlight #5 Pedicurepraktijk Irma

 

Pedicurepraktijk Irma is een medisch en cosmetisch pedicure en sinds 2001 werkzaam in dit mooie vak. De praktijk in Assen bevindt zich in de rustig gelegen Einthovenstraat en is professioneel, gezellig en modern ingericht. De praktijk voldoet aan de hoogste hygiënische eisen. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in behandelingen met Magnesium. Tijdens een bijeenkomst van ons mountainbiketeam kwam Irma al eens vertellen over magnesium en wat de voordelen hiervan zijn voor een sporter. Magnesium voorkomt namelijk spierkrampen, verhoogt het uithoudingsvermogen, verkort het herstel na inspanning en draagt bij aan vetverbranding, soepele gewrichten en geeft meer energie. Na de bijeenkomst kreeg elke renner een voetenbadje met magnesium mee naar huis!

 

U kunt bij haar terecht voor volledige pedicurebehandelingen, deel behandelingen, cosmetische behandelingen en workshops. Ze werkt werk alleen met natuurlijke verzorgingsproducten. De producten van Botanical Beauty zijn 100 % natuurlijk, biologisch, vrij van chemische en synthetische toevoegingen, dierproefvrij en veganistisch.  Alle producten zijn ook in de praktijk verkrijgbaar voor thuisgebruik. Uitgebreide informatie is te  vinden op: www.pedicurepraktijkirma.nl

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Airolube ICW Wintercompetitie Ruinen

Airolube ICW Wintercompetitie Ruinen

De 3e wedstrijd alweer van de Airolube ICW Wintercompetitie van de KNWU-Noord 2022-2023. Strijdtoneel was deze...
Lees verder
World Cup Maasmechelen

World Cup Maasmechelen

Iris Offerein stond afgelopen weekend aan de start van de UCI World Cup Cyclo-Cross in Maasmechelen, België!
Lees verder