Sponsors in de spotlight #6 AFP-Fysio

Tekst

Als mountainbike team zijn wij super blij met al onze sponsoren. Als blijk van waardering is aan elke sponsor (of wordt nog) een teamfoto uitgereikt met een uiting van deze sponsor. De komende tijd zullen wij deze foto’s plaatsen op social media en de sponsors één voor één in het spotlicht zetten!

 

Sponsors in de spotlight #6  Asser Fysiotherapie Praktijk (AFP)

 

Asser Fysiotherapie Praktijk (AFP) is een vooruitstrevende praktijk en is gevestigd aan de Industrieweg 10 in Assen. Ze behandelen, trainen, adviseren èn begeleiden!

Voor het 2e jaar is AFP sponsor van ons mountainbiketeam en trainen onze 6 Asser teamleden in de praktijk o.l.v. Bob Stoker. Elke dinsdagavond probeert Bob de renners techniek en kracht aan te leren die ze kunnen vertalen naar het mountainbiken. Er wordt gedaan aan krachttraining en coördinatie voor het verbeteren van de prestaties en het voorkomen van blessures zoals b.v. rugproblemen. De renners zijn heel gemotiveerd, lekker fanatiek en gaan allemaal op hun eigen niveau vooruit en worden zo technisch steeds beter. En dat betaald zich straks vast en zeker uit bij de aanstaande mountainbikewedstrijden!

 

Kijk ook eens op www.afp-fysiotherapie.nl

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder
Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder