Sponsors in de spotlight #7 Woontheater de Eclips

Tekst

Als mountainbike team zijn wij super blij met al onze sponsoren. Als blijk van waardering is aan elke sponsor (of wordt nog) een teamfoto uitgereikt met een uiting van deze sponsor. De komende tijd zullen wij deze foto’s plaatsen op social media en de sponsors één voor één in het spotlicht zetten!

 

Sponsors in de spotlight  #7 Woontheater de Eclips

 

Nog een sponsor die al een poosje meegaat! WOONTHEATER DE ECLIPS, gevestigd aan de Zendmastweg in Assen. Voor een compleet interieuradvies bent u hier aan het juiste adres! Eigenaren Bert (zelf ook fervent mtb-er) en Hilda van Veen hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring. Voor een compleet interieuradvies bent u dus bij Woontheater De Eclips aan het juiste adres. Zij kunnen u goed adviseren bij het maken van een prachtige combinatie van verf, behang, gordijnen, raambekleding, vloerbedekking, meubels en accessoires. Heeft u een keuze gemaakt, dan zorgen zij voor professioneel inmeten en uiteraard voor levering en vakkundige montage. Neem eens een kijkje op hun website: www.deeclips.nl

Sponsoring team:
Voorgaande jaren maakte ons Mountainbike team dankbaar gebruik van de bussen van de Eclips voor vervoer (van materieel) van en naar de wedstrijden. Binnenkort staat een mooie aanhangwagen ter beschikking voor dit transport. Ook waren ze gastheer van één van onze teambijeenkomsten in hun sfeervolle zaak en zo hebben wij zelf hun comfortabele meubels mogen uitproberen!

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder
Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder