Sponsors in de spotlight #9 MTN Accountants en Adviseurs

Tekst

Als mountainbike team zijn wij super blij met al onze sponsoren. Als blijk van waardering is aan elke sponsor een teamfoto uitgereikt met een uiting van deze sponsor. De komende tijd zullen wij deze foto’s plaatsen op social media en de sponsors één voor één in het spotlicht zetten!

 

Sponsors in de spotlight #9 Management Team Noord B.V. in Groningen (MTN)

Nog een sponsor waar wij trots op zijn: Management Team Noord B.V. in Groningen (MTN) is een accountant, belastingadviseur en administratiekantoor met veel verschillende diensten. Denk bijvoorbeeld aan financiële administratie, jaarrekeningen, fiscaal-juridische dienstverlening, personeels- en salarisadministratie, fusies en overnames met een specialisatie in retail. Werk uit handen geven aan MTN loont !

Directeur Chiel Reugebrink zegt het volgende over mountainbiken. ‘Ikzelf fiets ook graag, zowel op de racefiets als  op de mountainbike door het mooie Drentse landschap, soms in gezelschap van voorzitter Eric en Bert van Woontheater De Eclips. Daarnaast vind ik het leuk om als sponsor de jonge sporters die nog willen groeien te ondersteunen.

 

Neem ook eens een kijkje op de website: www.MTN-groningen.nl

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder
Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder