Streetrace Nijeveen

Tekst

Gisteren was streetrace in Nijeveen. Joris en Tibbe stonden voor ons aan de start! Joris reed bij de wedstrijdrijders en Tibbe deze keer bij de Fun categorie. 

 

Joris kwam slecht weg bij de start en zakte wat naar achter. Als snel probeerde hij naar voren te komen voor de eerste bocht. Het lukte hem om in de kopgroep te komen. Na een aantal rondes in een kopgroep van 6, ging het gas erop. Er viel 1 iemand af voor hem en die liet een gaatje vallen. Helaas voor Joris kon hij niet meer bij de kopgroep komen en moest hij in de achtervolging. Met nog 2 rondes te gaan kwam hij toch weer bij de kopgroep terecht. Bij de bel voor de laatste ronde ging het gas er opnieuw op en zat hij niet goed in de groep. Uiteindelijk een 5e plaats voor Joris.

 

Voor Tibbe was dit zijn eerste streetrace en daarom moest hij helemaal achteraan starten. Het lukte hem al snel om naar voren te komen. Helaas had hij de aansluiting met de kopgroep net gemist, dus moest hij meteen een gat dichten. Toen hij bij de kopgroep was werd er hard door gefietst en moest hij iedere ronde wel een gat dicht rijden. Zo werd hij uiteindelijk zesde en daarmee was hij dik tevreden. 

 

Foto's Suzanne Dekker 

 

 

 

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Gravel One Fifty

Gravel One Fifty

Verslag Joris Funken van zijn GRAVEL ONE FIFTY:
Lees verder
Streetrace Nijeveen

Streetrace Nijeveen

Gisteren was streetrace in Nijeveen. Joris en Tibbe stonden voor ons aan de start! Joris reed bij de wedstrijd...
Lees verder