Terugblik 2023 - Vooruitblik 2024

Tekst

2023 Is bijna voorbij. Tijd voor onze renners om terug te blikken op 2023 en vooruit te kijken naar 2024!

 

Terugblik 2023 -vooruitblik 2024

Joris Funken

Mijn 2023 begon goed. In de winter heb ik aan veel ICW wedstrijden deelgenomen en uiteindelijk het klassement gewonnen. In Berlicum had ik helaas niet zo’n goede dag. Er was een valpartij bij de start waar ik in betrokken raakte. Gedurende het seizoen kwam ik er steeds beter in. Midden in het seizoen heb ik meegedaan aan de Alpe d’huzes. Dit was een hele ervaring. Helaas heb ik daar een knie blessure aan overgehouden. Hierdoor ben ik er een tijdje tussen uit geweest. Daarna heb ik nog een paar marathons gereden. B.v. De veldslag om Norg. Het ging erg goed en het ging er hard aan toe. Ik heb het seizoen alsnog als goed ervaren en heb veel geleerd dit seizoen. Mijn vooruitzicht voor 2024 wordt een mooie drukke planning. Ik heb zin om nu al weer de grote wedstrijden de rijden.

 

Terugblik 2023 -vooruitblik 2024!

Jesse van ‘t’ Hoog

Het begin van het seizoen is voor mij eigenlijk best wel goed verlopen. Ik reed de wedstrijden goed constant en merkte dat ik goed in vorm was. Ik heb alle 3 Nations wedstrijden kunnen finishen dit resulteerde in een 18e plek in het algemeen klassement. Hier ben ik best trots op.

 

Terugblik 2023 -vooruitblik 2024

Tibbe Antonissen

Het begin van het jaar reed ik wedstrijden waar ik zeer tevreden over kan zijn. In Genk ben ik helaas gevallen en heb bij de val een botje in mijn pols gebroken. Hierdoor heb ik niet zoveel kunnen fietsen dit jaar. Wel heb ik door kunnen trainen in de sportschool. Ik hoop dat ik volgend jaar weer kan beginnen met wedstrijden te rijden.

 

Terugblik 2023 -vooruitblik 2024!

Job Weijdema

2023 Was niet mijn jaar, maar wel een jaar waar ik veel heb geleerd op het gebied van wedstrijden rijden en trainen. Het begin van het mtb seizoen ging niet al te goed. Op het eind van het seizoen met de Veldslag om Norg reed ik een mooie uitslag en tijdens de Hondsrug Classic ook.Met  joris reed ik de 4uurs race in Appelscha dat was super leuk. Zulke wedstrijden mogen meer georganiseerd worden.

 

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder
Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder