Trimunt en Beringen

Tekst

Airolube MTB Zomer Cup Trimunt en 3-Nations Cup MTB Beringen

 

Dit weekend stonden er twee wedstrijden op het programma! De dames kozen voor de Airolube MTB Zomer Cup 2021 in Trimunt en de heren (behalve Anne-Mark) voor de 3-Nations Cup MTB in Beringen!

 

In Trimunt vielen twee van onze rensters in de prijzen. Anniek en Iris mochten alle twee in hun categorie op het hoogste podium plaatsnemen.

 

In Beringen hadden we wat minder succes. Job kreeg te maken met materiaalpech, waarschijnlijk ontstaan bij een valpartij tijdens het inrijden waardoor hij voortijdig moest uitstappen.

 

Pim voelde zich na eerste ronde behoorlijk ziek worden. Toch wilde hij de wedstrijd graag uitrijden. Na een dikke strijd met zichzelf is dit ook gelukt. Broer Joris besloot zijn energie te sparen voor de wedstrijd van volgende week bij de Col du Vam.

 

Bij Tibbe en Koen ging het gelukkig beter. Tibbe startte vanaf de 2e startrij en met zeven man op rij was dat best wel krap! Koen startte hier niet ver achter. Na een goede start kwam Tibbe op 17e plaats de startklim op! Koen kon de renners tussen hem en Tibbe nog inhalen, waardoor ze na een mooie broederstrijd uiteindelijk als 18e en 19e in deze zware wedstrijd eindigden. Hier waren ze alle twee tevreden mee!

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Gravel One Fifty

Gravel One Fifty

Verslag Joris Funken van zijn GRAVEL ONE FIFTY:
Lees verder
Streetrace Nijeveen

Streetrace Nijeveen

Gisteren was streetrace in Nijeveen. Joris en Tibbe stonden voor ons aan de start! Joris reed bij de wedstrijd...
Lees verder