We zijn weer los!!!!!

Tekst

We zijn weer los!

Vandaag stonden Tibbe en Iris voor het eerst sinds lange tijd weer aan de start van een mountainbike wedstrijd, de Watersley XCO MTB in Sittard. Er werd gereden op een uitdagend parcours met een lengte van 4 km  met korte, steile stukken, (zowel bergop als bergaf) en veel snelle bochten. Ook waren er de een aantal rockgardens, een kombocht en een drop-off.

Helaas had Iris meteen al pech. Bij de start brak ze haar ketting, waardoor ze veel tijd verloor en ze achteraan moest aansluiten. Vervolgens is ze haar eigen tempo gaan rijden en kon ze toch nog een aantal rensters weer inhalen.  Uiteindelijk leverde dit een mooie 6e plaats op.

Tibbe kwam wat langzaam op gang maar kon daarna wel steeds verder versnellen. Tijdens de eerste ronde lag hij rond de 20e plek maar wist dit knap terug te brengen naar een 9e plaats in de einduitslag.

Fijn dat er weer steeds meer wedstrijden op het programma staan, want dit smaakt zeker naar meer…