Wedstrijden 6 januari 2024

Tekst

Job stond aan de start van de Grada Bikes Cup 1 in Havelterberg. 

“Het was een erg glad parcours met veel draaien en keren en klimmetjes op en af. Ik startte rustig om even te kijken hoe ik mij voelde maar ik merkte al snel dat ik best goed was. Na een ronde reed ik al op kop met vier andere renners. Eén van deze renners zette aan op het wortelpad en ik reed zo samen met hem weg. Na drie ronden met hem te hebben gefietst, viel ik aan op de klimmetjes en had ik al snel een kleine voorsprong, die ik verder kon uitbouwen tot de finish. En zo werd ik vandaag 1e bij de junioren”.

 

Joris verdedigde onze kleuren in VEENDAM bij de 10e wedstrijd van de AIROLUBE ICW Noord WINTERCOMPETITIE. 

Helaas was hij 2 dagen voor de wedstrijd ziek geworden. Gelukkig ging het vandaag weer beter. Dus toch maar aan de start van de ICW. 

“Mijn start begon op de 3e startrij. Ik had een goede start en kwam snel weg. Ik kon meteen voorin meerijden en in de eerste ronde werd de uitslag eigenlijk al bepaalt. Pim reed meteen weg en helaas kon ik niet volgen. Toch ben ik nog in de achtervolging gegaan en heb ik op de 2e plek kunnen rijden. Zo heb ik de hele wedstrijd gereden en een mooi gat geslagen op de nummer 3. Ik ben uiteindelijk als 2e gefinisht”.

 

Mooi gedaan mannen en op naar de volgende. 

 

Foto's: Airolube Bike Care en Jeroen Funken.

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Koningscup Havelte

Koningscup Havelte

Joris stond gisteren aan de start van de Koningscup in Havelte.
Lees verder
Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Vittoria 3 Nations Cup 2024 Oldenzaal

Zondag 29 maart 2024 het MTB-seizoen begint eindelijk. De 3 Nations Cup reeks begint dit jaar in Oldenzaal en ...
Lees verder