Airolube Wintercompetitie Emmen

Tekst

Afgelopen zondag stonden we aan de start van de AIROLUBE Wintercompetitie Noord #5 in Emmen.

 

In de categorie heren t/m 39 jaar was het Pim die als eerste wist te eindigen. Na een goede start kon hij al snel samen met nog een renner ontsnappen. In de eerste ronde maakte hij even een klein foutje waardoor hij als 2e kwam te rijden. Maar al snel kon hij de kop weer overnemen en wegrijden en wegblijven.

 

Bij de nieuwelingen deed ook Job goede zaken. Vanaf de laatste rij had hij een erg goede start. Hij kon meteen als eerste het veld in en daarna zijn voorsprong uitbouwen. Ook een eerste plek voor hem.

 

Ook onze drie junioren kwamen allen goed weg bij de start. Joris kwam in een groepje van 3 renners terecht. ´Ik zat heel goed in mijn wedstrijd en kon het goed volhouden. Ik ben uiteindelijk 3e geworden”: aldus Joris. Tibbe vond het een leuk parcours in Emmen en kwam een rondje op de 2e plaats te rijden. Daarna zakte hij wat in maar kwam toch weer in zijn ritme. In de laatste ronde ging zijn ketting eraf waardoor hij niet mee kon sprinten om de 3e plaats. Een 4e plaats voor Tibbe. Het parcours in Emmen lag ook Koen wel goed. Na een goede start kwam hij goed in zijn ritme en reed hij een tijd samen met Job. De laatste ronde kon hij zijn tempo verhogen en werd hij 5e net na Joris en Tibbe. Goed gereden allemaal. 

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Grada Bikes Cup 2

Grada Bikes Cup 2

Zondag 4 februari stond Joris aan de start van de Grada Bikes Cup 2 in Havelterberg. 
Lees verder
Joris eerste in Assen.

Joris eerste in Assen.

Vandaag stond de Airolube ICW Noord Wintercompetitie finalewedstrijd in Assen op de planning.
Lees verder