Dag 2 3-Nations Cup MTB Vamberg

Tekst

Dag 2 3-Nations Cup MTB:

Vandaag werd onder zonnige omstandigheden de derde en finalewedstrijd van de 3-Nations Cup MTB bij de Vamberg in Wijster gereden! Om 9.00 uur moest Pim bij de junioren aan de start verschijnen. ‘s Morgens om half 7 ging de wekker en na goed warm te hebben gereden was Pim helemaal klaar voor de wedstrijd. Na het startschot kon hij van zijn 23ste startplek goed naar voren rijden. Alleen na 1 ronde merkte Pim dat de benen niet echt mee wilden werken en ook kreeg hij last van slijm in zijn longen. Kortom het was niet zijn dag. Na 1 uur en 11 minuten te hebben gereden mocht hij finishen op de 23ste plek. Pim was niet echt tevreden omdat hij normaal gesproken veel sterker is. Volgende week in Sittard gaat hij revanche nemen.
Daarna was Anne-Mark aan de beurt. Voor het eerst sinds lange tijd stond hij weer eens aan de start van een XC wedstrijd. Het gevoel was vanaf de start goed. Na een kleine valpartij viel hij terug naar plaats zes maar kon vrij snel weer opschuiven naar plaats 3/4. Halverwege de koers kon hij zelfs de nummer 2 passeren maar niet veel later gleed hij onderuit en moest hij opnieuw achtervolgen. In de 1 na laatste ronde had hij opnieuw aansluiting bij de nummer 2, helaas viel zijn ketting er toen af en moest hij nog een plaats prijsgeven. Uiteindelijk een mooie 4e plaats voor Anne-Mark die zeer tevreden was over het gevoel op de fiets. Daarna waren onze MTB-ladies aan de beurt, ze moesten allemaal tegelijk starten maar wel in de eigen categorie. Anniek Mos fietste naar een mooie 8e plaats bij de dames, achter toppers als Anne Tauber, Mariske Strauss en Lotte Koopmans. Goed gedaan. Bij de junioren gingen Ilse Lutke en Iris Offerein van start. Iris kwam uit op een 6e plaats terwijl Ilse de wedstrijd moest staken na een val in de voorlaatste ronde. Ook Ilse gaat volgende week in de herkansing.
Nieuwelinge Sofie de Vries had vandaag een goede start, ze lag knap 3e. Vrijwel daarna ging het wat minder maar ze kon wel een mooi constant tempo rijden. De 9e plaats was een uitslag waar ze niet op gehoopt had maar over de start en het constant rijden was Sofie wel tevreden. Komend weekend het NK in Sittard.

Dit bericht delen:

Meer nieuws

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

Leave review
Sponsoren Airolube MTB Team 2021 Wij zijn blij te kunnen mededelen dat onderstaande sponsoren ons team ook ...
Tekst

Sponsoren Airolube MTB Team 2021

 

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat onderstaande sponsoren ons team ook in 2021 zullen ondersteunen:

 

• Airolube (hoofdsponsor)

• Roma Opticiens

• Bureau DRP

• Klaucke Tweewielerhuis

• AFP Fysiotherapie en AFP Sport

• Heling & Partners

• Woontheater De Eclips

• MTN Accountants en Adviseurs per 1 januari 2021 aangesloten bij KroeseWevers.

 

Als nieuwe sponsor verwelkomen wij Auto Schade Herstel Van Veen Assen.

 

Met steun van al deze sponsoren kunnen we ons team ook in 2021 draaiend houden en verder ontwikkelen. Sponsoren die het komend jaar helaas niet meer meedoen zijn Restaurant Zalencentrum Van Veen en Pedicure praktijk Irma. Deze sponsoren willen wij bedanken voor hun support in het afgelopen jaar! Ook mede door hun steun konden wij het afgelopen jaar voor de renners en rensters het mountainbiken op hoog wedstrijdniveau mogelijk maken, ook al was dat lastiger dan voorgaande jaren door de Corona pandemie.

 

Voorzitter Eric Dorenbos benadrukt dat het van belang is om de werving van sponsoren een continu proces te laten zijn, niet een eenmalige actie. Nieuwe sponsoren via onze netwerken zijn altijd welkom en kunnen ook veel terug krijgen, bijvoorbeeld via reclame op Social Media, banners langs de MTB wedstrijden, bidons met opdruk en/of een MTB clinic voor medewerkers van het bedrijf met een heuse wedstrijdrijder en rijdster.

Lees verder
Nieuwe

Nieuwe "teamkar" mogelijk gemaakt door De Eclips

Leave review
Vanmiddag vond de presentatie van de "nieuwe Teamkar' plaats bij Woontheater de Eclips aan de Zendmastweg 18 i...
Tekst

Vanmiddag vond de presentatie van de "nieuwe Teamkar' plaats bij Woontheater de Eclips aan de Zendmastweg 18 in Assen. De aanhangwagen wordt ons ter beschikking gesteld door Bert en Hilda van Veen, eigenaren van de Eclips. De Eclips is al een aantal jaren trouwe sponsor van ons Mountainbike Team en voorgaande jaren maakten we al dankbaar gebruik van hun bussen voor vervoer (van materiaal) van en naar de wedstrijden. Ook was De Eclips gastheer van 1 van onze teambijeenkomsten in hun sfeervolle zaak en zo hebben we zelf hun confortabele meubels kunnen uitproberen.

Binnenkort kunt u ons in de mooie nieuwe aanhangwagen tegenkomen bij de mountainbike wedstrijden, die naar wij hopen snel weer mogelijk zullen zijn. Hiervoor zijn we De Eclips natuurlijk meer dan dankbaar.

Kijk ook eens op hun website: www.deeclips.nl

Lees verder